Welkom bij het JvO.

  

  • Elk jaar organiseert het JvO een Open Dag, speciaal voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool. Natuurlijk zijn ook leerlingen uit groep 7 en hun ouders welkom! De Open Dag zal plaatsvinden op vrijdag 30 januari 2015. Bekijk hier alvast de flyer.

  • JvO IN TOP 10 OVER 2015: weekblad Elsevier heeft ook dit jaar op basis van cijfers van de onderwijsinspectie een ranglijst van middelbare scholen gemaakt. Er wordt gekeken naar het rendement van de onder- en bovenbouw, het verschil in cijfers voor SE (schoolexamen) en CSE (centraal examen) én het gemiddelde eindexamencijfer.
    We zijn er trots op dat Het JvO bij de '10 winnaars van 2015' staat! Het JvO heeft als enige school in Amersfoort de maximale score behaald! Acht van de tien winnaars zijn overigens categorale gymnasia. Voor meer informatie, zie http://bestescholen.elsevier.nl

  • Woensdag 7 januari jl. was de startdag van de intergymnasiale Nyenrode Businessplan Competitie, waaraan 10 leerlingen van het JvO mee doen. Lees hier meer over deze succesvolle dag.

  • KLAS 6: Toetsperiode 2 (12 t/m 23 januari 2015)

  • MuProPo: het is weer bijna zover: vrijdag 13 februari is er MuProPo van 19:30 tot ongeveer 23.00 uur in de gymzaal van het JvO. Het thema is: 'Niets is wat het lijkt'. GEEF JE NU OP! Lees hier verdere informatie en hoe je je opgeeft.

  • JvO Model United Nations: 14 februari 2015 is het zover: de allereerste JvO Model United Nations! Een dag lang debatteren scholieren van 5/6 vwo uit Amersfoort over allerlei internationale onderwerpen. De leerlingen bootsen dan een echt debat van de Verenigde Naties na en winnen daarbij aan debatvaardigheden en cultureel inzicht. Geďnteresseerd in meedoen? Klik dan hierboven in het keuzemenu op 'MUN' of stuur een mail naar jvomun@gmail.com. We zien je graag terug op 14 februari!