Welkom bij het JvO.

   

  • De Tok viel ook dit jaar in de School Media Award-prijzen in de categorie Beste Schoolkrant van Nederland! Trots sleepten we de derde prijs binnen. De jury sprak haar waardering uit voor het feit dat we ernstige onderwerpen niet schuwen, we het centrale thema (superhelden) door het hele nummer heen hebben volgehouden en er veel goede grappen en leuke rubrieken in de schoolkrant stonden. Tok, gefeliciteerd! Hier een foto van de winnende Tok-uitgave.

  • JVO GAAT NIEUWBOUW PLEGEN! Na vele jaren overleg is inmiddels besloten dat er in 2015 begonnen gaat worden met de bouw van een nieuwe school op ons eigen terrein. Naar het zich nu laat aanzien zal een deel van ons sportveld bebouwd gaan worden. Het JvO zal daarmee een grotere en vooral ook flexibeler in te richten en te gebruiken school krijgen. Met alle belanghebbenden zal gewerkt worden aan een optimaal ontwerp voor een modern gymnasium. Via onder andere deze site zult u regelmatig op de hoogte worden gehouden.

  • Donderdag 17 april organiseert de leerlingenraad van het JvO een symposium voor alle andere leerlingenraden van middelbare scholen in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst zullen raadsleden van de verschillende scholen met elkaar in gesprek gaan over hoe iedere raad te werk gaat.
    De leerlingenraad van het JvO hoopt zo ideeŽn van andere scholen op te kunnen doen en interscolaire samenwerking te verbeteren. Hopelijk wordt het een leuke en leerzame dag!

  • Het meisjes-hockeyteam van de onderbouw gaat voor het eerst in de geschiedenis van het JVO naar de landelijke finale! Regionaal werd in de bloedstollende finale, na shoot-outs, uiteindelijk met 1 doelpunt verschil gewonnen. De finale wordt op 25 april in Amsterdam gespeeld. Andere teams waren overigens ook succesvol: zowel de jongens als de meiden bovenbouw hebben een mooie 2de plaats behaald. Allemaal gefeliciteerd! Hier een foto van het winnende team van de meiden onderbouw. 

  • Ook dit schooljaar worden op het JvO weer ouderlezingen georganiseerd. Hier kunt u een overzicht vinden van de dit jaar aangeboden lezingen. Opgave: info@jvo.nl